Voor ouders

(de school in één oogopslag)

Kom eens kijken!

Zoekt u een school voor uw kind?

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Naast algemene informatie over de school laten we u graag zelf een kijkje  nemen in onze prachtige school.

U ziet leerkrachten en leerlingen in een fijne, veilige en rustige sfeer aan het werk.

Onze leerlingen zijn trots op hun school en vertellen u daar graag meer over.

Informatieochtend

Voor ouders die belangstelling hebben voor onze school, organiseren wij gedurende het schooljaar een aantal informatieochtenden. In het overzicht hiernaast leest u wanneer de informatieochtenden plaatsvinden.

De informatieochtenden beginnen om 09:00 uur (inloop vanaf 08:45 uur). Naast een algemene presentatie over de school geven wij u de gelegenheid om een kijkje te nemen in de school en de lokalen. Leerlingen in de verschillende groepen vertellen u dan van alles over hoe wij werken en met elkaar omgaan op IKC Frankendael. Uiterlijk om 10:30 uur is de informatieochtend afgelopen.

Als u aanwezig wilt zijn tijdens één van de bijeenkomsten, vragen wij u om u van tevoren aan te melden door het versturen van een e-mail naar: administratie.ikcfrankendael@amosonderwijs.nl. Vermeld hierbij: uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer, de naam en geboortedatum van uw zoon/dochter en de datum van de informatieochtend die u wil bezoeken.

U kunt ook bellen met onze administratie om u aan te melden voor één van de informatieochtenden: 020- 6942768.