Voor ouders

(de school in één oogopslag)

 

In ontwikkeling

Deze pagina is nog in ontwikkeling.

Binnenkort vindt u in de verschillende gele vlakken meer informatie over onze school, de aanmelding en wat u op onze informatieochtend kunt verwachten.

 

Inloop

Elke dinsdagochtend van 08:30 uur tot 09:00 uur is is er iemand van de schoolleiding aanwezig om informatie te geven over de school.

 

Daarnaast zijn er informatieochtenden gepland. In het blok hieronder leest u daar meer over.

 

U bent van harte welkom. Graag horen we als u van plan bent te komen. Dit kan telefonisch (020- 6942768) of via de mail, administratie.ikcfrankendael@amosonderwijs.nl.

 

Informatieochtend

Voor ouders die belangstelling hebben voor onze school, organiseren wij gedurende het schooljaar een aantal informatieochtenden. In het overzicht hiernaast leest u wanneer de informatieochtenden plaatsvinden.

De informatieochtenden beginnen om 09:00 uur (inloop vanaf 08:45 uur). Naast een algemene presentatie over de school geven wij u de gelegenheid om een kijkje te nemen in de school en de lokalen. Leerlingen in de verschillende groepen vertellen u dan van alles over hoe wij werken en met elkaar omgaan op IKC Frankendael. Uiterlijk om 10:30 uur is de informatieochtend afgelopen.

Als u aanwezig wilt zijn tijdens één van de bijeenkomsten, vragen wij u om u van tevoren aan te melden door het versturen van een e-mail naar: administratie.ikcfrankendael@amosonderwijs.nl. Vermeld hierbij: uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer, de naam en geboortedatum van uw zoon/dochter en de datum van de informatieochtend die u wil bezoeken.

U kunt ook bellen met onze administratie om u aan te melden voor één van de informatieochtenden: 020- 6942768.