School

Ons team

Het Team van IKC Frankendael bestaat uit 12 personen. Naast de groepsleerkrachten zijn er op IKC Frankendael twee Intern Begeleiders, een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een onderwijsassistente, een conciërge/administratief medewerker en een directieteam van directeur en adjunct-directeur. Hieronder een overzicht van de groepen, namen van de leerkrachten en hun taken:

• groep 1/2 juf Nouzha, meester Pieter
  • groep 3/4 juf Diana (ma. t/m vr.)
  • groep 5/6 juf Maryam (ma. t/m vr.)
  • groep 8 juf Wenda (ma. t/m do.) juf Laura (vr.)
  • groep UnIQ (juf Kayleigh ma. di. wo.) juf Wenda (do.) FaWaKa (vr.)
  • Onderwijsassistent, juf Nouzha (ma. di. do. vr.)
  • Gym, meester Pieter (di. en vrij.)
  • Conciërge/administratie, meester Aliou (di. en vr.)
  • Interne begeleiders, juf Annelies (ma. ochtend, di. middag, wo. middag) juf Samira (di. middag, do.) De dagen waarop de IB-ers aanwezig zijn kunnen wisselen.
  • Schoolleiding, juf Edith (ma. t/m vr.) en meester Gertjan (ma. t/m do.) Beiden zijn op wisselende  momenten op IKC Frankendael en de Frankendaelschool.
  • Intern Begeleider (incl. AMOS unIQ): Annelies van Esterik - annelies.vanesterik@amosonderwijs.nl
  • Intern Begeleider groep 1-2: Samira van Erp - samira.vanerp@amosonderwijs.nl